Find a Date Anmeldelse

Find a Date

Måske har du været single i et stykke tid og er blevet lidt rusten når det kommer til dating. Det kan være skræmmende at skulle ud i byen og præsentere sig selv og ofte går man skuffet hjem. Derfor kan online internet dating være den helt rigtige løsning for mange mennesker. Her kan du i ro og mag sidde derhjemme i trygge rammer, og bladre igennem hjemmesider med tusindvis af potentielle partnere. Én af de bedste sider du kan finde for tiden hedder Find A Date.

Ved første blik

Find A Date virker ved første blik som et indbydende og moderne online dating site. Det er let at finde de forskellige funktioner og du kan nemt både oprette dig som medlem og logge ind hvis du allerede har oprettet dig.

Find en særlig person – Prøv Find a Date nu!

Der er ingen overflødige knapper eller andre forvirrende elementer, men et professionelt og simpelt layout som fænger dig fra starten.

Design og brugervenlighed

Designet på Find A Date er i en frisk rød farve med et par få billeder der ikke viser alt for meget af hvad du finder når du først logger ind. Når du først er inde er der dog masser af rigtig smarte og gennemtænkte funktioner. Gennemgående kan man sige at brugervenligheden er helt i top på Find A Date.

Funktioner

Find a Date

Find A Date har de samme funktioner som du finder på mange andre online dating sites. Dog skiller Find A Date sig ud ved måden de er bygget op på. Det er super enkelt at gå til sagerne på Find A Date. Du kan let søge efter en kommende partner og tilføje forskellige filtre alt efter hvad du søger efter. Filtrene indeholder alt fra kropsbygning, alder, lokation og meget mere, så du kan fintune din søgning så du finder dit eget personlige match.

Medlemmer

Medlemmerne på Find A Date spænder vidt og bredt. Her er noget for enhver smag og det er helt klart dette dating sites styrke. Der er tusindvis af friske singler fra alle dele af Danmark, som bare venter på at du skal kontakte dem.

Opret gratis profil og find din næste date – Klik her

Det virker utrolig let at komme i kontakt med andre på Find A Date, faktisk betydelig lettere end på flere andre af de online dating sites vi har testet.

Konklusion

Find A Date er et gennemtænkt og professionelt dating site for danske singler. Vi kunne især godt lide det logiske og lige til design, samt de mange måder at søge efter et match på.

Find A Date får en flot score i vores bedømmelse. Det er et gennem solidt dating site, med masser af medlemmer. Det er faktisk svært at se hvordan sitet skulle forbedres, da det stort set er perfekt som det er nu.